Maabjerg Bioenergy A/S
Nupark 51 · DK-7500 Holstebro
Tlf +45 9612 7300
Fax +45 9612 7301
info@maabjerg-bioenergy.dk26-11-2021 Nej, det er ikke et cirkustelt...


 

Tilskuere til byggeriet har spurgt os, hvorfor Maabjerg BioEnergy har rejst et cirkustelt på byggepladsen. Det korte svar er, at det har vi ikke.


Det er nu heller ikke et festtelt, selv om vi stadig er meget glade for at være kommet i gang.

Byggepladsleder Ove Vendelbo har den rigtige forklaring:

 

"Det regnede en del i sidste uge, så en af entreprenørerne overdækkede toppen af en af ståltankene med pressening. Ikke fordi tankene ikke kan tåle vand, men mest som en velfærdsforanstaltning for håndværkerne."

 

I denne uge er regn blevet afløst af vintervejr. Indtil videre er der kun faldet et papirstyndt lag af pulversne i Holstebro, men temperaturen ligger under frysepunktet, så Ove Vendelbo følger interesseret situationen.

 

"Vinteren ankom cirka halvanden måned for tidligt, hvis jeg skulle bestemme. Men jeg er ikke så bekymret endnu, for det kan sagtens nå at skifte igen til mildere vejr. Fortsætter det med temperaturer under nul, kan vi få nogle udfordringer, men indtil videre venter vi og ser," fortæller han.

 

Lige nu er byggepladsen fortsat præget af arbejdet med stål- og betontankene. Samtidig er man begyndt at støbe rørkanaler, som skal forbinde tankene med hovedbygningen. Her arbejdes der i denne tid på gulvene.

I midten af december begynder håndværkerne at rejse stål på hovedbygningen, som derved begynder at blive synlig på afstand.

 

Klik her for at se nye billeder fra byggepladsen.

Tilbage