Din sti:  -> Forside

Nupark
Nupark 51
7500 Holstebro
Tlf: 9612 7200
Fax: 9612 7201
Email:
[email protected]


02-05-2022 Advokater flytter sammen


Et nyt advokatfirma ser nu dagens lys i Nupark. Den kendte Holstebro-advokat Pernille Bloch forlader sit nuværende job i Kirk, Larsen & , Ascanius og slår sig sammen med den selvstændige advokat Flemming Schiøler. 

Navnet på det nye advokatfirma er Advokaterne Nupark.


Pernille Bloch, der har arbejdet i Holstebro i sammenlagt 18 år, er autoriseret bobestyrer og uddannet mediator. ”Mediation betyder at parterne forhandler sig til rette om et resultat – det er fremtidens konfliktløsningsmodel”, siger Pernille Bloch.  Hun beskriver desuden sig selv som procedurevant og retsorienteret generalist, hvorimod hendes kollega Flemming Schiøler er mere erhvervsorienteret med speciale i erhvervsrådgivning, selskabsret, omstrukturering, skatteret m.v.

Flemming Schiøler åbnede nyt advokatfirma i 2006 i Holstebro, som den første nyetablerede i byen i omkring 20 år.  At han havde mod på det, forklarer han med, at Holstebro blev udpeget som domstolsby i den nye reform, samt at der er stor vækst i erhvervslivet og Holstebro som helhed.

Ifølge de to advokater  trænger Advokatkonceptet og branchen til grundig revision og  et frisk pust. Mange er lidt bange for at gå til en advokat, både fordi det opfattes som frygteligt dyrt og noget der foregår på et højtravende niveau. Pernille Bloch og Flemming Schiøler vil fjerne alle fordommene om advokater.

Hos Advokaterne Nupark er det slut med at tale og skrive et sprog som ingen forstår. ”Her sættes den enkelte klienten i centrum, og vi er i øjenhøjde med vores klienter”, siger de to advokater. De to trækker i jakkesættet og er formelle, når det kræves, men til dagligt er både tonen og påklædningen uformel.

For Advokaterne Nupark er placeringen af domstolen netop i Holstebro med til at gøre byen yderligere interessant og skabe et godt forretningsgrundlag. At politikerne valgte at placere retten her, er jo netop et tegn på byens betydning for Nordvestjylland.

Placeringen i Nupark er en del af konceptet for Advokaterne Nupark. Her er de en del af et dynamisk vækstmiljø og har selv planer om at vækste og blive flere advokater. Visionen er at blive det foretrukne valg af advokater i Holstebro.

Kontakt:

Pernille Bloch og Flemming Schiøler, tlf. 96 11 94 94