Din sti:  -> Forside

Nupark
Nupark 51
7500 Holstebro
Tlf: 9612 7200
Fax: 9612 7201
Email:
[email protected]


09-06-2022 VIP-iværksætter i Nupark


ProSign er en vækstvirksomhed, der spås en travl og succesfuld fremtid

 

Og det er gået stærkt hos Holstebro-virksomheden. I første omgang skulle det være en fritidsbeskæftigelse ved siden af det faste arbejde, men snart er alle tre ejere fuldtidsbeskæftiget i ProSign, og virksomheden er udnævnt til VIP-iværksætter.

 

Det er Nordvestjysk Erhvervsråd, der har vurderet at iværksættervirksomheden har et særligt vækstpotentiale– derfor er ProSign kvalificeret til at blive VIP-iværksætter. ”For os er en VIP, en der bidrager til udvikling i de traditionelle erhverv. I dette tilfælde med spændende ny højteknologisk viden,” siger erhvervskonsulent fra Nordvestjysk Erhvervsråd, Carsten Vendelbo Jensen.

 

En VIP hos Nordvestjysk Erhvervsråd får tilknyttet en udpeget mentor. Sammen har erhvervsrådet og ProSign vurderet, at ProSign skal styrkes i salg og markedsføring. Derfor har erhvervsrådet håndplukket salgs- og marketingsdirektør Arne L. Jensen fra fjerkrævirksomheden Rose Poultry. Han har givet tilsagn om, at han gerne vil være mentor for en VIP-virksomhed.  

 

Teamet bag ProSign har stor praktisk erfaring fra produktionsmiljøet som bl.a. produktionsingeniører, planlæggere, projektledere, systemudviklere og er RFID-eksperter. Kompetencerne bruges til at udvikle IT-systemer til produktionsstyring og datafangst som ofte baseres på de såkaldte RFID-tags.

 

RFID-tags er små computerchips, der fungerer som stregkoder, blot uden at skulle være synlig og samtidig er det muligt at aflæse mange chips på en gang. De små chips anvendes primært til produktions- og lagerstyring, med kan bruges i alle brancher, hvor det er nødvendigt at kunne spore og genkende varer. Fx vil en indkøbsvogn fyldt med produkter, der er RFID-tags på, øjeblikkeligt være aflæst uden at hver produkt skal op på båndet og registreres enkeltvist. 

 

ProSign har et tæt samarbejde med flere førende maskinleverandører og RFID-producenter og er derfor i stand til at rådgive kunder med mange forskellige vinkler på opgaven og samtidig udvikle løsninger, der er tilpasset den enkelte kundes behov.

 

ProSign har leveret maskin- og produktionsstyring til en række forskellige virksomheder, heriblandt et par træindustrivirksomheder, en stor plastvirksomhed og en pc-producent. Desuden arbejder ProSign på muligheden for at anvende RFID til tidsregistrering i forbindelse med løb og andet sport.

 

Kontakt for yderligere oplysninger

 

ProSign, Michael Jensen tlf. 2335 9391

 

Nordvestjysk Erhvervsråd, Carsten Vendelbo Jensen – tlf. 9612 7600