Din sti:  -> Forskningens Døgn
 

Nordvestkommunerne -inviterer til forskermarked

 

 

Ministeren for Videnskab, Teknologi og Udvikling har bedt Nupark og vore ejere - de 7 nordvestkommuner - om at være vært ved Forskningens Døgn d. 12. maj. Vi kvitterer ved at indbyde alle til forskermarked fra 9 til 19.

 

Hele dagen vil det store område nord for Holstebro summe af aktivitet. Forskere fra hele landet vil tegne og fortælle rundt omkring i hele Nuparkbygningen. Der vil være eksempler på forskning inden for både energi, miljø, mad og IT. I løbet af dagen vil forskerne på skift samle de besøgende omkring sig for at levere beretningen om lige netop deres speciale.

I Nordvestjylland har 7 kommuner gjort et stort stykke arbejde for i fællesskab at bringe forskningen tættere på regionens erhvervsliv. De har i fællesskab etableret Nupark, som er i fuld gang med at skabe nye vækstbetingelser for hele Nordvestjylland.

 

I gennem VIFU-Videncenter for Fødevareudvikling er der skabt tætte samarbejder mellem forskere på universiteterne og fødevarebranchen i Vestjylland. Maabjerg BioEnergy vil med verdens største anlæg for bioenergi give et teknologisk svar på landbrugets miljøproblemer og samtidig producere energi fra biogas. Og netop nu er Nupark i gang med at åbne døre til et af de nye EU-medlemmer, Rumænien, for danske virksomheder.


 

 

 


Info

 

Forskningens Døgn er for alle.

 

Nupark åbner dørene kl 9.00 og vi lukker først igen kl. 19.00.

 

 

Find vej

 

Nupark ligger lige nord for Holstebro langs med hovedvejen mellem Holstebro og Struer.

Vær opmærksom på at P-forholdene kan være lidt vanskelige, da vi p.t. bygger Nupark 2.

Det er tilladt at parkere i rabatten på vejen bag centeret (Novem Park)