EnglishMaabjerg Bioenergy A/S
Nupark 51 · DK-7500 Holstebro
Tlf +45 9612 7200
Fax +45 9612 7201
[email protected]
 

Organisation

 

Maabjerg BioEnergy A/S er ansvarlig for finansiering, etablering og varetagelse af driften samt vedligeholdelse af anlægget. 

 

 

Maabjerg BioEnergy Leverandørforening A.M.B.A.

Holstebro-Struer Landboforening (nu Hedens og Fjordens Landbrugscenter) og Holstebro Pelsdyravlerforening danner tilsammen Leverandørforeningen, som består af lidt over 200 lokale landmænd, som hver især har investeret et beløb i projektet. Leverandørforeningen ejer hovedparten af aktierne i Maabjerg BioEnergy A/S (51 %).

Leverandørforeningen er ansvarlig for leverance og aftag i forhold til Maabjerg BioEnergy og indgår kontrakter med de tilknyttede landmænd om leverancer af gylle, fast gødning samt aftag af afgassede råvarer.

 

Vestforsyning A/S

Det lokale forsyningsselskab i Holstebroområdet. Ejer også energirådgivningsselskabet Enervice, som ventes at løse en række opgaver inden for energirådgivning og undervisning i forbindelse med projektet. Vestforsyning bliver ansvarlig for drift af anlægget og bliver el- og varmeaftager.

Se også www.vestforsyning.dk

 

nomi i/s

Fælleskommunalt Affaldsselskab for Holstebro, Struer, Thyholm, Trehøje og Vinderup kommuner. Har adresse i Nupark. Nomi bliver leverandør af fraktioner til Maabjerg BioEnergy.

Se også www.nomi.dk

 

Dong Energy A/S

Producent af el og fjernvarme. Ejes af en række netselskaber i Jylland og på Fyn. Elsam er ejer af Måbjergværket og bliver aftager af biogas og fiber fra Maabjerg BioEnergy.

Se også www.dongenergy.dk