Din sti:  -> Lej et kontor
 

Kontorlokaler

 

Der er stor efterspørgsel på kontorlejemål i Nupark. De ca. 18.000 m2 er i dag beboet af omkring 50 store og små virksomheder. Med byggeriet af Nupark F, som står færdigt i juni 2008, skaber vi plads til yderligere 25 virksomheder.

 

Der er mange fordele ved at drive virksomhed i Nupark. Som beboer får man adgang til værdifulde netværk og mange fællesfaciliteter. For den mindre virksomhed med en eller få medarbejdere er fordelene åbenlyse: Fællesskab med andre virksomheder, kolleger og masser af muligheder for at få råd og vejledning. For tilflyttende virksomheder giver Nupark et værdifuldt afsæt. Det er nemt at knytte kontakter og synligheden er stor, da parken gæster et stort antal besøgende, som deltager i forretningsarrangementer og konferencer.

 

Mange af faciliteterne er inkluderet i huslejen. Med i pakken hører f.eks. internetadgang, toiletter, kantine og adgang til mødelokaler. Desuden er der mulighed for at koble sig på billige stordriftsordninger for blandt andet telefoni, post og frankering.

 

I Nupark får du en højt profileret adresse og et godt netværk. Du og dine kolleger vil opleve et inspirerende arbejdsmiljø, hvor aktivitetsniveauet er højt. Husenes tiltrækningskraft er stor, og mange søger udfordringer i Nupark. Derfor er Nupark også en god platform, når der skal rekrutteres nye medarbejdere.

 

Som noget helt specielt tilbyder vi i samarbejde med Vestjysk Bank en særlig iværksætterordning med økonomisk hjælp til huslejen i startfasen.

 

Kontakt Peter Kjeldbjerg på tlf. 96 12 72 10

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lejer


 

Nils Bugge,

direktør, Modus

 

Husets arkitektur og det dynamiske miljø inspirerer til 
samarbejde eller blot et godt råd - fordi kontakten er så nem at skabe.
Og som mindre virksomhed, er der kun fordele ved at være i miljøet: Du
får alle stordrifts-fordelene og et præsentabelt ansigt til omverdenen - uden at skulle betale for mere end du bruger.