Din sti:  -> Lej et kontor -> Tilbud til iværksættere
 

Vi tilbyder plads til udvikling


 

I samarbejde med:

 

Erfaringer fra udlandet viser, at de mest succesrige iværksættervirksomheder starter i et udviklingsmiljø som Nupark. Her får iværksætteren daglig inspiration og værdifulde kontakter. Samtidig er hjælpen tæt på, når problemerne trænger sig på.

 

Fordelene

I Nupark får du god mulighed for at afprøve din projektidé i et inspirerende miljø. Du er tæt på ligesindede, huslejen er tilpasset din økonomiske formåen, du får en attraktiv forretningsadresse, adgang til mødefaciliteter, let adgang til rådgivning fra Nuparks øvrige beboere og erhvervsrådgiverne i Nordvestjysk Erhvervsråd.

 

 

Hvem

Nuparks iværksættertilbud gælder er primært for erhvervsforskere, udviklingsprojekter og iværksættere. Virksomheder som arbejder i feltet indenfor fødevarer, energi og miljø vil opleve særligt store fordele ved at arbejde i Nupark, men det er ikke en betingelse for at være med.

 

Hvordan

Kontakt os for at høre mere om mulighederne. Ud fra en vurdering af dit projekt og din økonomiske formåen laver vi en aftale der er tilpasset din situation.

 

 

 

 


Mere info?

 

 

 

Ring på telefon 9612 7200

Spørg efter Peter Kjeldbjerg

 

 

Eller send en mail til [email protected]