Driftschef ansat pr. 1. november

4. november 2010

Maabjerg BioEnergy har med virkning fra 1. november 2010 fået den første medarbejder på lønningslisten. Det er 51-årige Viggo Mose fra Holstebro, der skal bestride jobbet som driftschef.


Viggo Mose er udvalgt blandt 40 ansøgere. Alle var højt kvalificerede, men ingen af dem kunne punkt for punkt matche alle stillingsopslagets krav på samme måde som Viggo Mose: Erfaring med blandt andet personaleledelse, budgetansvar, driftsansvar, indkøb af biobrændsler - og så oven i købet et vindende væsen.


Den nye driftschef er ikke helt ubekendt med rollen som igangsætter. For 20 år siden ankom han til Måbjergværket, som på daværende tidspunkt var omtrent lige så tidligt i byggefasen, som Maabjerg BioEnergy er i dag.
Efter at have deltaget i den komplekse opgave med at sætte Måbjergværket i drift, var Viggo Mose i 14 år driftsmaskinmester på værket og blandt andet medlem af af DONG Energy's teknikgruppe for biomassefyrede anlæg.


Indtil videre får Viggo Mose et kontor hos Vestforsyning i Nupark. Her skal han lære organisationen og sine nye kolleger og samarbejdspartnere at kende, blandt andet fordi Maabjerg BioEnergy kommer til at dele en række administrative funktioner med Vestforsyning.


Samtidig vil Viggo Mose komme til at arbejde tæt sammen med byggepladsleder Ove Vendelbo og udviklingschef Poul Lyhne, der begge er travlt beskæftiget med Maabjerg BioEnergy.
Vi skal et stykke ind i 2011, inden Viggo Mose kommer til at ansætte den håndfuld medarbejdere, der skal hjælpe ham med at stå for driften af Maabjerg BioEnergy. Stillingerne vil blive annonceret blandt andet via nyhedsbrevet.

 

Blå bog

Viggo Mose er 51 år og stammer fra Klinkby nær Lemvig.
Oprindeligt er han udlært landbrugs- og bygningssmed.
Efter tre år som svend læste han i fritiden den første del af maskinmesteruddannelsen på Holstebro Tekniske Skole. Det gav ham lyst til at tage resten af uddannelsen, der foregik i Esbjerg.
I 1986 blev Viggo Mose som nyuddannet maskinmester ansat på Vestkraft i Esbjerg.
Her blev han indtil 1990, hvor Måbjergværket var under opførelse i Holstebro. Der blev Viggo Mose indsat i projektgruppen, der var med til at færdiggøre værket og senere videreudvikle det.
I perioden 1994 - 2008 var Viggo Mose driftsmaskinmester på Måbjergværket, hvor han havde et stort ansvarsområde, både budgetmæssigt, personalemæssigt og i forhold til driften af værket og forhandling med leverandører og samarbejdspartnere.
I maj 2008 og frem til 1. november 2010 har han været ansat hos Jebru Inspektion, der udfører teknisk kontrol af bl.a. kedler, køleanlæg og elevatorer.
Viggo Mose bor med sin familie i Holstebro.


« Tilbage

Siden er opdateret 16. august 2011