Kinesiske erhvervsfolk på besøg

29. maj 2013

Onsdag 29. maj har Maabjerg BioEnergy - endnu engang - besøg fra Kina. Denne gang er det en gruppe forskere og erhvervsfolk, som er kommet for at besigtige det danske anlæg.

 

Blandt de besøgende er repræsentanter for en kinesisk virksomhed, som lige nu er i gang med at projektere 50 "store/mellemstore" biogasanlæg i Kina, så de glæder sig til at se, hvordan man har grebet opgaven an i Vestjylland.

 

Maabjerg BioEnergy er ejet af Vestforsyning og Struer Forsyning, som har begrænsede muligheder for og ressourcer til at tjene penge på rådgivning af bl.a. kinesiske virksomheder. Til gengæld er flere af de leverandører, som har været med til at bygge Maabjerg BioEnergy flinke til at følge op på de mange besøg, og på den måde yder Maabjerg BioEnergy et vigtigt bidrag til samfundsøkonomien og dansk eksport.

 

Senere i år ventes endnu en kinesisk delegation at besøge Maabjerg BioEnergy. Næste gang bliver det repræsentanter fra det officielle Kina, der besøger Danmark på en tur arrangeret af det danske udenrigsministerium.


« Tilbage

Siden er opdateret 29. maj 2013